gadgetfreaks

気になるガジェットの情報サイト

steroid

Dostinex, Tabletten 0,5 Mg

Dostinex, Tabletten 0,5 Mg

Een uitgebreide beschrijving van de werkzaamheid en mogelijke bijwerkingen van dit geneesmiddel vindt u in de patiëntenbijsluiter en samenvatting van de productkenmerken. Ovulatie en fertiliteit bij vrouwen met hypogonadisme ten gevolge van hyperprolactinemie herstelt door de behandeling; zie verder de rubriek Zwangerschap. Indien geen zwangerschap is gewenst, een betrouwbare vorm van anticonceptie gebruiken tijdens en na staken van de behandeling totdat anovulatie opnieuw is opgetreden.

Doseringen

Na staken van de behandeling kunnen de verlaagde prolactineconcentraties nog meerdere maanden aanhouden. Slaperigheid en episoden van plotseling in slaap vallen (soms zonder voorafgaande waarschuwingen) zijn gemeld. Stoornissen in de impulsbeheersing kunnen optreden bij behandeling met dopamine-agonisten, https://www.bigfishtackle.com/bijwerkingen-van-letrozol-onderzocht-in-nieuw/ zoals pathologisch gokgedrag, compulsief geld uitgeven, compulsief eetgedrag en hyperseksualiteit. Overweeg bij het ontstaan van dergelijke symptomen de dosis te verlagen of de behandeling geleidelijk te stoppen. Zwangerschap kan optreden voordat er weer menstruatie optreedt.

Cabergoline

  • Zwangerschap kan optreden voordat er weer menstruatie optreedt.
  • Neem voor meer informatie over een vergiftiging met cabergoline contact op met het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum.
  • Test tijdens de periode van amenorroe minstens iedere vier weken op zwangerschap, en nadat de menstruatie weer op gang is gekomen, iedere keer als de menstruatie langer dan drie dagen uitblijft.
  • De tabletten bevatten een breukgleuf, zodat op zero,25 mg kan worden gedoseerd.

Bij doses hoger dan 1 mg per week de wekelijkse dosering in ieder geval verdelen over twee of meer giften. De normalisatie van de serumprolactinespiegel wordt binnen 2–4 weken na het bereiken van de effectieve therapeutische dosering verkregen. In verband met de kans op hartklepaandoeningen de laagst mogelijk effectieve dosering aanhouden.

Gebruik als lactatieremmer ontraden bij vrouwen met zwangerschapsgerelateerde hypertensie, zoals pre-eclampsie of postpartale hypertensie, tenzij strikt noodzakelijk. Bij vrouwen publish partum zijn ernstige bijwerkingen gemeld, waaronder hypertensie, myocardinfarct, convulsies, CVA en psychische stoornissen. Voorafgaand aan de convulsies en CVA kunnen hoofdpijn en voorbijgaande visusstoornis optreden. Staak de behandeling bij het optreden van hypertensie, pijn op de borst, ernstige of aanhoudende hoofdpijn of bijwerkingen op het centrale zenuwstelsel. De onderhoudsdosering is meestal 1 mg per week, maar varieert van 0,25–2 mg per week; max.

De tabletten bevatten een breukgleuf, zodat op 0,25 mg kan worden gedoseerd.

Gelijktijdig gebruik van andere ergot-alkaloïden tijdens langdurige behandeling wordt afgeraden. Voor cabergoline is geen advies vastgesteld over de plaats in de medicamenteuze behandeling. Neem voor meer informatie over een vergiftiging met cabergoline contact op met het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum. Cabergoline en dopamine-antagonisten (antipsychotica, anti-emetica) kunnen elkaars werking tegengaan.

Test tijdens de periode van amenorroe minstens iedere vier weken op zwangerschap, en nadat de menstruatie weer op gang is gekomen, iedere keer als de menstruatie langer dan drie dagen uitblijft. Begindosering zero,5 mg per week in 1 of two doses (bv. op maandag en donderdag). De wekelijkse dosis met zero,5 mg per week ophogen met tussenpozen van 1 maand, totdat een optimaal therapeutisch resultaat wordt verkregen.

返信する

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


中一の時に初めて自作PCやってど壺にハマった人 自作er/Cities:Skylines/Blender勉強中/金欠/中3(受験生)YouTubやりたい人